Skip to content
Mccoy_cleaning 1

Cleaning

Glasbewassing:

McCoy Cleaning is gespecialiseerd in telescoop glasbewassing en produceert zelf osmose water. Osmose water is water zonder kalk en is kraakhelder. Het voordeel van het gebruik van osmose water is dat waterdruppels niet aan het raam blijven kleven. Uw ramen worden gewassen met warm osmose water en drogen streeploos op. Telescopische glasbewassing houdt in dat uw ramen met behulp van een uitschuifbare lans met borstel tot 13,5 meter met warm osmose water streep loos worden schoongemaakt. De lans met borstel reinigt uw glasoppervlak ook op slecht bereikbare plekken. Met dit systeem kunnen wij ook gevelplaten, damwanden, zonnepanelen, serres, lichtreclames etc. grondig reinigen. Uiteraard worden uw binnenramen nog op traditionele wijze gewassen door onze ervaren glazenwassers.

Voordelen van telescoopglasbewassing:
Overal inzetbaar tot 13,5 meter zonder zware hulpmiddelen
Droogt streep- en vlekkeloos op
Milieuvriendelijk (wassen met water zonder chemie, met alleen schoon water)
Veilig werken
Uitermate geschikt voor glas, kozijnen, gevelplaten, damwanden en zonnepanelen.
Geen kostbare constructies nodig om uw pand te reinigen

Reguliere schoonmaak:

McCoy verzorgt voor haar klanten een schone, heldere en frisse leef en/of werkomgeving! “Live Clean” is de missie van McCoy Cleaning. McCoy Cleaning biedt u diverse mogelijkheden voor het regulier schoonmaken van uw kantoor, bedrijf, school, kinderdagverblijf, sportschool, praktijk etc.. Omdat elke locatie anders is bieden wij altijd maatwerk. Met onze ervaring en uw wensen bepalen we samen de gewenste schoonmaakfrequentie en de beste manier van werken.

Voordelen van reguliere schoonmaak met McCoy Cleaning:

20 jaar ervaring in de schoonmaak
Kwaliteit en aandacht voor de klant staat centraal
Met gedreven mensen zijn we gewend schoon te maken tot in de kleinste details
Gespecificeerde offertes op maat
Naast de schoonmaakactiviteiten verzorgt en levert McCoy products  ook diverse reinigingsmiddelen, schoonmaakartikelen en hygiëne papier naar behoefte

Horeca Schoonmaak:

McCoy heeft zijn oorsprong opgebouwd met de schoonmaak van vele horecabedrijven in Oldenzaal. En tot op de dag van vandaag doen we dit nog steeds met veel passie en plezier voor zeer enthousiaste horecaondernemers in de regio. Wij ontlasten de ondernemers door een plan op te stellen met dagelijkse, wekelijkse en/of periodieke werkzaamheden.

Deze werkzaamheden kunnen bestaan uit:

Reiniging en desinfectie van het sanitair
Het reinigen van de vloeren
Het schoonhouden van het interieur zoals meubelen, lambriseringen, deuren, spiegels, tafels en stoelen, koelingen
Ontvetten en desinfecteren van grootkeukens
Het leveren van alle benodigde reinigingsmiddelen, schoonmaakmaterialen en hygiëne papier benodigd voor de grootkeuken en het restaurant
Het plaatsen van vaatwasdoseersystemen inclusief onderhoud
Het verzorgen en plaatsen van uw volledige toiletinrichting (ook in bruikleen)

Tapijt en meubelreiniging:

McCoy Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van bijna alle stoffen bekledingen. Zitten er vlekken in uw autobekleding, op uw karpet, bankstel of mooie fauteuil, is uw bureaustoel smoezelig geworden maar nog niet aan vervanging toe dan is het reinigen van de stoffering een effectieve oplossing. Door regelmatig reinigen gaan ze jaren langer mee. Tevens heeft McCoy al 20 jaar ervaring met tapijtreiniging. Op locatie reinigen wij uw tapijt met ons Mcfoam cleaning system en zijn hiervoor ook in de avond en nacht uren beschikbaar.

Voordelen van tapijt en meubelreiniging met McCoy:

Wij halen en brengen uw meubels en karpetten
Door het reinigen blijven stoffen langer schoon
Door het impregneren van de stoffen laat nieuw vuil zich makkelijker verwijderen
McCoy is 24 uur bereikbaar voor u bij calamiteiten met waterschade

Reinigen wanden en gevels:

Niet alleen de verzorging van onszelf is belangrijk maar u wilt toch ook dat uw bedrijfspand of woning representatief is voor uzelf en uw bezoekers. Een goed verzorgde en schone gevel is daarom erg belangrijk! McCoy cleaning beschikt over de juiste techniek, middelen en mensen om uw wanden en gevels te reinigen.

Wij reinigen met hoge of lagedruk of met stoom uw:

Damwanden, beplatingen, lichtreclames, kozijnen, bestratingen, boeidelen, dakkapellen, houten beplatingen, dakpannen, overheaddeuren, muren etc..
Tevens kunnen wij uw muren en dakpannen opnieuw impregneren om tegen weersinvloeden te beschermen
Ook kunnen wij voor u graffiti of raamstickers verwijderen

Vloeronderhoud:

Het aanzien van een vloer bepaalt voor een groot deel de eerste indruk van uw werk en/of leefomgeving. Als specialist in vloeronderhoud geven wij u graag het juiste advies en behandelen wij uw vloer met de juiste zorg!

Wat kunnen wij voor u doen:

Machinale diepte reiniging van diverse vloeren
Het polijsten/ kristalliseren van marmeren en natuurstenen vloeren
Het impregneren van natuurstenen vloeren met een niet zichtbare of glanzende impregneer
Het reinigen van pvc of vinyl vloeren
Het reinigen/strippen en aanbrengen van een nieuwe beschermlaag op linoleum

Opleveringsschoonmaak:

McCoy cleaning is in de afgelopen jaren ook zeer bedreven geworden in de opleveringsschoonmaak. Wij ontzorgen de klant na een meestal intensieve tijd van nieuwbouw of verbouw van bedrijfspanden, winkels en of woningen met een totale en gedetailleerde schoonmaak. Elke cm2 van het project krijgt onze aandacht en als wij vertrekken is uw pand, winkel of huis showroom schoon en klaar voor de inrichting!

Wij werken voor particuliere klanten in de regio en in de Benelux voor een aantal grote Retail ketens en interieurbouwers. De interieurbouwers waar wij mee werken geven een visitekaartje af als zij hun mooi gebouwde interieur schoon opleveren aan hun klant. Voor de interieurbouwers en Retail ketens werken wij met m2 prijzen en voor de overige projecten, woningen of bedrijfspanden werken wij met een gespecificeerde offerte op maat.