Skip to content
Een-goed-stel_new

Historie

McCoy is officieel op 1 April 1998 geboren. De oprichter en eigenaar Sander Kroese, toen 24 jaar, was op dat moment nog werkzaam bij een schoonmaakbedrijf uit Delden. Het poetsen zat al in zijn genen, als kind had hij al passie voor poetsen! Op zaterdag altijd auto’s poetsen, die daarna zo de showroom in konden, en in zijn ouderlijk huis hielp hij altijd vrijwillig zijn moeder met poetsen.

McCoy is ontstaan tijdens een borrel in de kroeg en heeft zijn oorsprong opgebouwd met de schoonmaak van vele horecabedrijven in Oldenzaal. De naam Mccoy is gekozen vanwege zijn betekenis. Het staat bekend als een veel voorkomende achternaam in Schotland, maar de uitdrukking “The real Mccoy” betekend dat je de beste bent en staat voor Echt! En dat is precies wat Sander wil uitdragen met zijn bedrijf.

McCoy wil het beste schoonmaakbedrijf uit de regio zijn met altijd persoonlijke aandacht voor de klant. Gespecialiseerd in glasbewassing, horeca- en reguliere schoonmaak, opleveringsschoonmaak, ultrasoonreiniging, tapijt- en meubelreiniging en vloeronderhoud. Naast de schoonmaakactiviteiten verzorgt en levert McCoy ook vanuit zijn groothandel diverse schoonmaakmiddelen en artikelen naar behoeften van haar klanten. Onder het eigen label “Vlexx” voert McCoy een eigen schoonmaaklijn ook om de kwaliteit van het eigen schoonmaken te waarborgen.

McCoy maakt verrassend goed schoon!

Het onderscheidend vermogen van McCoy is dat kwaliteit en aandacht voor de klant centraal staat. McCoy wil erom bekend staan dat zij schoonmaken tot in detail en zich richten op elke cm2 van alle projecten. Het team wordt niet afgerekend op tijd maar op kwaliteit. Het eindresultaat moet showroom waardig zijn!

McCoy heeft persoonlijke aandacht voor iedereen!  

Persoonlijke aandacht voor de klant staat centraal bij McCoy. Dat betekend voor de organisatie korte lijnen en contact met zoveel mogelijk dezelfde gezichten. Nieuwe klanten  (en ook bestaande klanten) krijgen indien wenselijk persoonlijk advies.

McCoy staat voor goed werkgeverschap en medewerker tevredenheid! 

Het werken bij McCoy maakt het leuk omdat je altijd kwaliteit kunt afleveren en een goede service kunt bieden aan je klant. Dat geeft een voldaan gevoel! We werken met professionele materialen en mooie producten.

McCoy is een eigentijds en hip schoonmaakbedrijf! 

McCoy profileert zich als een eigentijds en hip schoonmaakbedrijf. McCoy is vooruitstrevend door gebruik te maken van de nieuwste technieken op het gebied van schoonmaken. Een krachtig en grafisch modern logo, strakke belettering op mooie bedrijfsauto’s en stoere bedrijfskleding geven een duidelijk imago aan het bedrijf.