Skip to content
Ultrasoon

Ultrasoon reinigen

 

Het principe van ultrasoon reinigen

De onder de vloeistoftank bevestigde trilelementen (transducters) zetten elektrische energie om in mechanische trillingen. De reinigingsvloeistof wordt door de trilelementen met 40 kHz aan het trillen gebracht. Hierdoor ontstaan kleine vacuümbelletjes in de vloeistof (cavicatie). De vacuümbelletjes imploderen en er komt energie vrij die verontreiniging in de diepste poriën verwijderd.

Het voordeel van ultrasoon reinigen

Het reinigen met ultrasoontechniek heeft als belangrijk voordeel dat de reinigingstijd veel korter is als het handmatig reinigen. Tevens wordt het object gereinigd zonder het te beschadigen en reinigt op plaatsen die niet of moeilijk bereikbaar zijn. Ook de rails waar de lamellen aanhangen, de koordjes, ladderbanden en kettingen worden weer helemaal schoon.

Proces van reinigen

Uw raamdecoratie wordt in de ultrasoon machine gereinigd. In het eerste water bassin wordt het vuil los getrild door de ultrasonore golven, daarna wordt het object in het tweede bassin met osmose water nagespoeld. De raamdecoratie wordt gedroogd. Door het naspoelen met osmose water droogt het product zonder aanslag van kalk.

“Uw raamdecoratie wordt gereinigd door deskundig personeel”

 

Wat kunnen wij voor u reinigen:

• Aluminium jaloezieën

• Pvc jaloezieën
• Stoffen lamellen
• Verlichtingsarmaturen en TL-reflectieroosters
• Aircoroosters, luchtroosters
• Machine onderdelen

Hoe werken wij:

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u altijd telefonisch of via email een prijsopgave aanvragen.
U kunt zelf uw raambekleding bij ons bedrijf brengen en weer ophalen, ook bieden wij een haal & breng service voor uw raambekleding. Tevens is het mogelijk om uw raambekleding door onze medewerkers te laten demonteren en na de reiniging weer te monteren, ook kunnen wij, voordat wij de raambekleding weer monteren, de binnenramen voor u wassen. Uw raambekleding is binnen 2 werkdagen klaar.